Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της δράσης Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Taste Halkidiki, κατά την οποία παραδόθηκαν σε εστιατόρια οι πράσινες και σταφιδάτες ελιές Χαλκιδικής, χορηγία των δυναμικών παραγωγών και μεταποιητών του τόπου.
Ο απολογισμός λέει:
- 255(!) κιλά πράσινης και σταφιδάτης ελιάς Χαλκιδικής. που γενναιόδωρα μας προσέφεραν,
- 14 μεταποιητικές μονάδες
- 55 εστιατόρια σε όλη τη Χαλκιδική, συνδέθηκαν με το Επιμελητήριο και έβαλαν τα κεράσματα της Χαλκιδικής στο μενού τους, ως δείγμα της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και ενός τρόπου προβολής της εντοπιότητας, της πλούσιας γαστρονομίας μας και των μοναδικών προϊόντων, που παράγουμε.
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες για την γενναιόδωρη προσφορά, την καλή διάθεση, την αποδοχή και στήριξη της σπουδαίας αυτής δράσης.